Rapmusic1
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aybenden Sago ya özür

Aybenden Sago ya özür Empty Aybenden Sago ya özür

Mesaj  Sukunet C.tesi Eyl. 29, 2007 11:16 pm

Selam dostlarım,

Bu gün nete girdiğimde aylar önce yaptığımız bir parça birileri tarafından ele geçirilmiş ve yayılmakta olduğunu gördüm.O parçayı benim albümüm için yapmıştık ve son gelişen diss olayları ve parçanın da kalitesiz olması nedeniyle albümden çekmiştim.Ancak bir şekilde bu oldu ve Şu an itibari ile elimizden hiçbir şey gelmiyor maalesef ancak şunu söylemek isterim ki asla parçayı piyasaya vermeyecektim.kalitesiz kaydedilmiş önemsemediğimiz bir parçaydı,nakaratı bile yok zaten diss değil normali bir parça dahi yapmış olsaydık bu kalitede duyulmasını istemezdik ve bu konudaki üzgünlüğümü anlatamam.oyuna geldik Bu şarkıyı nete düşürenleri Allah a havale ediyorum ve söz konusu şarkıyı ciddiye almamanızı rica ediyorum.Artık bu diss konularının kapandığını ve barış istediğimizi bilin.Dissler sadece tatlı atışmalar olarak kalacak dozunu aşmayacak.Herkesten bu konuda tekrardan herkesden ve Sagopa Kajmer'den özür dilerim. Sizlerden ricam bu şarkıyı ciddiye almayın ve bu konuyu dallandırmayın. SULH…

AYBEN

Eski ama olsun hatirlatmakta fayda vardir

Sukunet
Admin